Wie wij zijn?

OVER ONS

Een 2e thuis, ons eilandje....


Vanaf 2008 zijn wij, mijn vrouw Maartje en mijzelf Bas, verliefd geworden op het eiland Curaçao. Wij waren hier voor ons 5-jarig jubileum van ons huwelijk op vakantie geweest.Sindsdien kwamen wij hier elk jaar, en elk jaar leerde wij meer over het reilen en zeilen van het eiland. Wij leerde de mooie plekjes kennen, de natuur, de stad, de mensen, de stranden, het snorkelen, het buitenleven, de cultuur, the way of life..... Na vele vakanties, lange gesprekken samen, en levenservaringen rijker was het voor ons een verstandige keuze om een 2e huisje aan te schaffen.
Na op het eiland gezocht te hebben kwamen we uit op dit fantastische wooncomplex Seru Coral Resort. 
Sinds 2015 zijn wij de gelukkige eigenaren van appartement 174.


Nu stellen wij graag ons appartement ter beschikking voor verhuur zodat ook jullie de Curaçaose "way of life....." kunnen meemaken .
Sta 's ochtends op met het gekwetter van de vogeltjes en geniet van het uitzicht van de tropische tuin tijdens je ontbijt op de porch.

Ons appartement op Seru Coral Resort ligt mooi gelegen in de prachtig aangelegde tuin en een schitterend zwembad op steenworp afstand.
Er zijn ruime parkeerplaatsen aanwezig en het resort is netjes afgesloten door middel van een elektrische poort en 's avonds bewaking.

Aan het mooie grote zwembad is het altijd gezellig en er zijn ligstoelen gratis ter beschikking. Zo nu en dan krijgt u bezoek van een van de leguanen, salamanders of kolibries die op het park leven.
Er is ook een kinderbadje voor de allerkleinsten.